top of page

Домашни правила

На първо място, КО-ОП не е място за злоупотреби, насилие, дискриминация, неуважение и тормоз.

KO-OP is a place for work but as importantly it is a place for sharing of ideas, and experiences. It’s also a place for creation and inspiration. It’s up to all of us to make and maintain it that way. We would really appreciate your support and feedback.

 

Споделеното пространство/тихата зона:

За КО-ОП от голяма важност е споделянето. 

Имайте отговорността да поддържате пространството чисто и подредено. Бъдете отворени, споделяйки умения, идеи и време. Великите идеи имат нужда от пространство и тишина. Моля ви, бъдете съобразителни и пазете тишина, дотолкова че да не си пречим взаимно.

Гъвкави сме относно разместването на  столовете и бюрата в пространството, но моля, първо се консултирайте с нашия екип.

Обичаме добре възпитаните домашни любимци!

Кухня

Кухнята е част от споделеното пространство, моля почиствайте след себе си. Ако нямате намерение да споделите остатъците от храната си или да ги запазите за по-късно, моля изхвърлете ги. Хладилникът ще бъде почистван от стари храни и напитки всеки петък. Разбира се, няма да сме безразсъдни относно вашите запаси.

Комуникацията между членовете

За да станете наистина част от КО-ОП, присъединете се към всички нас в нашата Facebook група. Така ще можете да се възползвате напълно от преимуществата, които предлагаме - известия, събития и всякакъв вид инициативи и общностни отношения.  Ако искате да споделите нещо с нас, чувствайте се свободни да го направите в онлайн платформите, да го напишете на таблото за съобщения или може да го споделите лично с нас по всяко време.

 

Конферентна зала

Конферентната зала може да бъде резервирана от членовете на нашето пространство, когато е свободна и зависимост от часовете, които планът ви предвижда. Допълнителни часове, които не са включени във вашия план, могат да бъдат резервирани за цената от 20лв/час. Срещи с допълнителни  посетители в конферентната зала също трябва да бъдат предварително резервирани. Може да ползвате оборудването в залата абсолютно свободно, като се отнасяте към него като ваше собствено. Поддържайте залата чиста и подредена, така че да е в добро състояние за ползване от други веднага след вас.

 

Посетители

Посетителите са винаги добре дошли , но в случай, че срещата ви продължи повече от час, ще бъдат учтиво попитани дали биха искали да си закупят еднодневен пас. Разбира се, ще имате възможност да запазите конферентната зала за по-дълги срещи. Това правило е с цел осигуряване на добри работни условия на всички членове на пространствот

 

Принт услуги

Насърчаваме минималното принтене, и все пак принтера, скенера и копирната машина са на ваше разположение спрямо вашия членски план. Сканирането е безплатно,  принтирането и копирането струват 0,10ст черно-бяло и 0,25ст цветно за страница, след като изразходвате включените в плана ви.
 

Пространство за събития

Външните събития най-вероятно ще се случват в галерията/арт пространството и нивата на шума може да варират. Ако събитието не е отворено за широката публика, можете да се свържете с Community manager-a, ако искате да присъствате или да вземете участие.

Посещения и турове из пространството​

We are always on the lookout to fill the space with amazing coworkers, so from time to time, we will host visits and tours. Just keep on doing what you are doing and be yourself, I am sure they will love us.

Използване на пространството за събития и организиране на събития

Нови идеи за вътрешни събития между общността винаги са добре дошли и в случай, че желаете да поемете инициативата за организацията на даденото събитие вместо нас – още по-добре. Може да използвате залите безплатно за такива събития, след като общността ги е одобрила и сте се допитали до нашия екип кога пространството е свободно. Моля върнете залата в първоначалния и вид след събитието. Ако желаете да организирате фирмено събитие,  презентация, конференция, изложба или каквато и идея ви се роди, моля свържете се с нас и ще получите преференциални цени за наем на залите.

 

Следработно време

Споделеното работно място е на разположение 24/7. Ако останете след работното време на нашия екип, моля да тръгнете проверете за отворени прозорци, неизгасени лампи и се уверете, че е заключено.

 

Споделени консумативи и оборудване

Подбрали сме достатъчно консумативи, които биха улеснили работния ви процес. И да, правилно сте разбрали, всичките ни подбрани консумативи за вас са за споделено ползване. Моля не ги унищожавайте или присвоявате за твърде дълго време. Разбира се, всичко е възможно да се случи и нещата често се чупят или идват към своя край. Когато това се случи, моля сигнализирайте на Community manager-a, за да се вземат съответните мерки.

 

Боклукът

We believe that we provide a working space for people who make our world a better place. In fact, one of our missions is exactly that. Please help us fulfil it by selecting your trash.

 

Shower

Вярваме, че предоставяме работно място за хора, които правят света ни по-добро място. Всъщност точно това е и една от целите ни. Моля помогнете ни да я постигнем, като хвърляте разделно и екосъобразно боклука си.

Душ кабина

След като направите сутрешния си джогинг, можете директно да дойдете на работа, тъй като може да ползвате душ кабината, която е част от пространството. След като ползвате душа, не оставяйте ваши принадлежности вътре. Както и ако има проблем с канализацията или с каквото и да било друго, което може да възпрепятства ползването на душа, моля сигнализирайте на Community manager-a. Моля ползвайте душа по предназначение.

 

Шкафчета

Шкафчетата се заплащат в зависимост от вашия членски план.

 

Почистване

Ежедневно почистване. Ако искате бюрото ви да бъде изчистено подобаващо, моля подредете вещите си, защото почистващият персонал няма да размества нещата ви.

 

Пушене

Пушенето не е разрешено никъде във вътрешната част пространството. Пушачите се молят да пушат отпред на верандата.

bottom of page