top of page

ПРЕГЛЕД НА БЪЛГАРСКИЯ ДИЗАЙН 2021 - СТОЙНОСТТА НА ДИЗАЙНА

11 - 21 ноември 2021 - групова изложба, част Melba Design Festival 2021


PUNKT Studio


Откриване: 11.11.2021, четвъртък, 19:00


Студио Комплект продължава своята линия от прегледи на актуалното състояние на българския дизайн. Превърналата се вече в традиционна годишна практика от първото издание на фестивала насам, събира някои от забележимите проявления на дисциплината през реализирани проекти в различни сфери на дизайна (графичен, моушън, продуктов, социален, интериорен дизайн, типография, бижу, мода и още).


Поредицата групови изложби стартира през 2018г. като основна съдържателна част на фестивала за дизайн МЕЛБА под името Преглед на българския дизайн. Мотивацията зад подбора на Студио Комплект е да запознае публиката с някои примери за умело и стойностно приложение на дизайна. Богатството на интерпретации е обединено от силен и запомнящ се визуален език, високо качество и безкомпромисна естетика, които култивират усет към по-добрия начин на живот.

За четвъртото издание на изложбата Студио Комплект поставя като водеща тема Стойността на дизайна. Отново съвсем преднамерено са поканени представители на различни дизайн дисциплини и в различен етап от своето развитие:


Анелия Антова Botanic Lab Деница Бояджиева GEMJI (Гемджи) Горичка в количка ЕТИКА Люба Халева Мила Воденичарова Работилница ПУНКТ Роузи Ейзор Studio Frank


*Достъпът до изложбата е със зелен сертификат.


Повече за MELBA.



bottom of page